PROLEĆNI SAJMOVI NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU - 4. do 7. aprila 2017.

Komentari: 0

Pod zajedničkim nazivom Prolećni sajmovi Zagrebačkog velesajma, održaće se sledeći tematski povezani međunarodni sajamski projekti: 

GRADITELJSTVO, sajam građevine i opremanja

INTERKLIMA, sajam grejanja, klimatizacije, prerade pitkih voda i obnovljivih izvora energije

INTERPROTEX, sajam zaštite ljudi i imovine

EMAT, sajam zaštite životne sredine i komunalne opreme

Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projekovanje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka.

Na isti način, ovi investicijski sajamski projekti prezentuju inovacije i nove tehnologije u izgradnji, grejanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti, a time, između ostalog, jednako utiču na razvoj, modernizaciju i konkurentnost pripadajućih delatnosti kao i podizanja nivoa potražnje kako poslovnih subjekata tako i krajnjih korisnika. 

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju visoko specijalizovanog bienalnog sajma zaštite u našoj zemlji, te regionalnog lidera u grupi safety-security sajmova, INTERPROTEX će ponovo ujediniti razne grupacije ove privredne grane. Održaće se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske, a s partnerom sajma Gradom Zagrebom i Hrvatskim cehom zaštitara u pripremi je niz kvalitetnih stručnih i naučnih skupova na kojima će se obraditi aktuelne teme na nacionalnom i međunarodnom nivou.

INTERKLIMA je bienalni sajam sa dugogodišnjom tradicijom i uspešnom organizacijom. Vodeći je regionalni sajam opreme za grejanje, hlađenje, klimatizaciju i obradu pitkih voda te nezaobilazno mesto u poslovnom kalendaru vodećih domaćih i svetskih proizvođača.

GRADITELJSTVO je poslovni događaj graditeljske struke u Hrvatskoj i regionu, jer na jednom mestu okuplja vodeće domaće i svetske proizvođače građevinskog materijala, opreme i mehanizacije te mnogobrojne poslovne ljude.

EMAT ima ulogu jačanja svesti o potrebi ekološkog pristupa u svim aspektima privrednog razvoja. Sajam nudi upoznavanje i prezentacije novih tehnologija za održivi razvoj, kao i razmenu stručnih i naučnih iskustava iz područja prevencije zagađenja, komunalne privrede, urbanog uređenja, zaštite životne sredine i života u istoj.

Prolećni sajmovi održaće se od 4. do 7. aprila 2017.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti