"NOVA ENERGIJA" - Energetika i Ekologija od 12. do 14. oktobra

Komentari: 0

Danas pod svodovima grandiozne hale 1, na Beogradskom sajmu počinje 12. Međunarodni sajam energetike i 13. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa EcoFair. Sajam Energetike i EcoFair održavaju se pod zajedničkim poslovnim i edukativnim motom "Nova energija".

Sajam energetike, svakako najveći i najreprezentativniji godišnji regionalni skup kompanija, korporacija,preduzeća, institucija i profesionalaca u gotovo svim energetskim i pratećim sektorima, i Sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa, koji se svojim principima obraća svim faktorima koji u ovoj oblasti imaju uticaj, ne samo privredi nego i edukativnoj i medijskoj sferi i civilnom sektoru - imaju izrazito integrativan, izrazito privredni i izrazito liderski značaj.

Zbog toga se od ovih sajmova, kao jedinstvene privredno-edukativne manifestacije, s pravom i na osnovu iskustva očekuje da na konkretnom, interaktivnom i operativnom nivou povežu najmanje 200 direktnih i indirektnih izlagača iz zemlje i inostranstva i oko 7 000 domaćih i inostranih poslovnih posetilaca.

S obzirom na karakter ovih sajmova, njihov možda najznačajniji i najiščekivaniji deo je onaj stručno-konferencijski, koji uključuje izuzetan izbor tematskih podnivoa.

 

Izvor: Časopis Industrija


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti