Niklovani mesing – za teške zadatke

Komentari: 0

Otpornost na koroziju prema DIN EN 6988; Testiranje slanim sprejom prema DIN EN ISO 9227

U slučajevima kada klasično siluminsko kućište ne zadovoljava - bilo da je upitanju agresivna sredina, higijenski uslovi ili nedovoljan stepen zaštite, predlažemo vam kućišta izrađena od niklovanog mesinga.

Kvalitet garantuje stepen zaštite IP 68 kao i testovi koje ovaj tip kućišta izdržava.

Ako koristite širmovane kablove, kućište sa integrisanom mesinganom četkom će skratiti vreme montaže i obezbediti maksimalni kvalitet kontakta sa masom.

Na raspolaganju su mnogobrojne varijante kontaktnih umetaka. Preporučujemo da nam se javite, daćemo vam podršku i zajedno izabrati konektor po vašoj meri.

Senzorski kablovi u higijensk om dizajnu

Pranje postrojenja u prehrambenoj industriji, skraćuje radni vek opremi koja nije dizajnirana u skladu sa teškim uslovima rada. Zbog toga se vrlo često dešava da elementi opreme stradaju i da ugrožavaju kvalitet i pouzdanost rada postrojenja.

Da biste obezbedili maksimalne higijenske uslove i ujedno kvalitet i dugotrajnost, preporučujemo kabl sa izolacijom od glatkog termoplastičnog elastomera (robust izolacija) sa M12 konektorom koji poseduje nastavak od V4 nerđajućeg čelika.

Izolacija od termoplastičnog elastomera kao i dizajn V4 nastavka, omogućavaju kvalitetno pranje i ćišenje i spračavaju zadržavanje bakterijskih naslaga.

info@vesimpex.rs

www.vesimpex.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti