Nemački "Eberspacher" održao dan dobavljača

Komentari: 0

Kompanija "Eberspacher" i Privredna komora Srbije, u saradnji sa regionalnim privrednim komorama i Razvojnom agencijom Srbije, organizovali su "Eberspacher – dan dobavljača" i B2B razgovore sa 12 domaćih privrednih društava u oblasti autoindustrije, potencijalnih dobavljača.

"Eberspacher" je svetski renomirana kompanija u oblasti autoindustrije, lider u razvoju i proizvodnji izduvnih sistema, sistema za grejanje i klimatizaciju u oblasti autoindustrije, sa tradicijom dugom 150 godina, koja je od porodične firme prerasla u kompaniju sa 8.600 radnika i više od 60 proizvodnih pogona u 25 zemalja sveta.

Miroslav Miletić, potpredsednik Privredne komore Srbije, je istakao da PKS organizacijom ovakvih susreta, ostvaruje jednu od osnovnih, kontinuiranih aktivnosti - povezivanje potencijalnih dobavljača iz Srbije sa velikim sistemima, kao i edukaciju privrednika, nakon ulaska preduzeća u repro-lance poslovnih giganata.

Tomas Ror, potpredsednik za upravljanje lancem snabdevanja "Eberspacher"-a rekao je da je ta kompanija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije odabrala 12 srpskih kompanija za B2B razgovore.

"Tražimo dobavljače koji mogu proizvoditi delove, a srpske kompanije koje učestvuju u B2B razgovorima već imaju iskustvo kao dobavljači u automobilskoj industriji, poznaju pravila i ispunjavaju zahteve i standarde kvaliteta" - kazao je Ror.

U B2B razgovorima učestvovalo je 12 kompanija: "FPM Agromehanika" Boljevci, "Greda metal" Valjevo, "Teknia KG" Kragujevac, "Ming" Beograd, "Gomma line" Kragujevac, "Emka feinguss" Mionica, "PPT Petoletka" Trstenik, "Metalac FAD" Gornji Milanovac, "Srebrnac produkt" Brzeće, "Trajal korporacija" Kruševac, "Exit LTD" Prokuplje i "Masterwerk GmbH".

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti