MST - Kombinovane građevinske mašine

Komentari: 0

Sanko Makina je poslovna jedinica Sanko Holding-a koji je jedna od najvećih holding kompanija u Turskoj sa više od 14 000 zaposlenih i vlasnik "MST" registrovanog zaštitnog znaka. U sektor građevinskih mašina ušla je 1999. kao ekskluzivni distributer nekoliko globalnih brendova u Turskoj. MST kombinovane građevinske mašine postigle su izuzetne rezultate na lokalnom tržištu u kratkom vremenskom periodu.

Prateći taj trend, MST se proširio i na tržišta u regionu. Danas se MST kombinovane građevinske mašine izvoze na tržišta Evrope, Azije i Afrike i putem distributivne mreže prisutne su u preko 40 zemalja. Glavni distributer MST kombinovanih građevinskih mašina za Srbiju je kompanija EVOCON čiji je cilj da svojim kupcima ponudi ne samo opremu, već i efektivna rešenja koja potpuno zadovoljavaju njihove potrebe.

Predstavljamo novu 6. seriju MST kombinovanih građevinskih mašina.

Zahvaljujući jednostavnosti i poboljšanjima na sistemu klimatizacije, sedištu, upravljaču i kontrolnoj tabli, vreme koje provedete sa mašinama pretvoriće vaš rad u zadovoljstvo i u najzahtevnijim uslovima.

MST kombinovane građevinske mašine su kompaktne, moćne, lake za servisiranje, pouzdane, komforne i ekonomične. Sa PERKINS – 1104D – 44TA (Tier-3) “Euro III A” motorom i Rexroth hidraulikom, smanjuju utrošak vremena, troškove korišćenja i održavanja i omogućavaju da radite sa visokom produktivnošću u svim okolnostima. 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

ERGONOMSKI DIZAJN

Zahvaljujući ergonomskoj formi kabine nova MST Serija 6 omogućava maksimalnu udobnost rukovaocu. Kabina svojim ovalnim oblikom i velikim staklenim površinama, omogućava odličnu preglednost u svim pravcima.

EKONOMIČNOST

Snažan, produktivan, ekološki motor sa niskim nivoom buke i ekonomičnom potrošnjom goriva, obezbeđuje veliku snagu preko potpuno automatskog sistema prenosa.

POUZDANOST I VRHUNSKA OTPORNOST

Nova MST serija 6 kombinovanih mašina proizvođača Sanko Makina nudi uravnotežen i savršen izbor na teško savladivim terenima. Sistem kočnica omogućava sigurnu upravljivost na klizavom i terenu pod nagibom i prilikom utovara, čak i u slučaju prestanka rada motora.

UDOBNOST ZA RUKOVAOCA

MST kombinovana mašina nudi visok nivo udobnosti operatera i veliki ugao preglednosti. Sa poboljšanim izduvnim kanalima osetićete efikasnost klima uređaja u celoj kabini. Rashladna kutija, džojstik komande, sedište podesivo u skladu sa težinom rukovaoca, volan podesiv po dubini i visini i sistem duplih komandi kočnica su samo neke od prednosti nove serije.

IZVANREDNE PERFORMANSE

MST 6. serija kombinovanih mašina sa utovarnom kašikom velike snage i zapremine, pruža kombinaciju brzine, snage i preciznosti zahvaljujući svojim unapređenim performansama.

 

MST kombinovana građevinska mašina 6. serije će biti izložena na 43. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE, koji će se održati od 19-23. aprila 2017. godine.

Za više informacija posetite www.mst.rs ili www.evocon.rs.


MANITOU MT-X 732
NOVI MODEL TELEHENDLERA

 

MT-X 732 telehendler je dizajniran za rad na srednjim visinama. Sa kapacitetom dizanja od 3,2 tone maksimalno izduženje ruke iznosi do 6,9 m. Motor od 100 KS pruža dovoljnu snagu uz malu potrošnju goriva i omogućava mašini da se lako kreće uz radijus okretanja od 3,72 m i odstojanjem od tla od 45 cm.

Ergonomski oblikovana kabina sa JSM (Joystick Switch & Move) komandama smanjuje zamor zahvaljujući komandama koje se aktiviraju vrhovima prstiju, dok je ulazak u kabinu brz i siguran zahvaljujući velikoj ulaznoj platformi. Održavanje je pojednostavljeno zahvaljujući lakom pristupu filterima i komponentama koje se nalaze odmah ispod poklopca motora.

EVOCON d.o.o.
Adresa: Banatska 28v, 11080 Beograd (Zemun)
Tel/Fax: +381 11 375 08 08
E-mail: office@evocon.rs
Web: www.evocon.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti