Međunarodni dani energetike i investicija 2. i 3. marta u Novom Sadu

Komentari: 0

Centralno-evropski forum za razvoj CEDEF, Novosadski sajam i Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj organizuju 2. i 3. marta 2017. godine u Novom Sadu šeste po redu Međunarodne dane energetike i investicija.

Ovaj događaj trebalo bi da podstakne poslovne kontakte i saradnju između svih relevantnih aktera u energetici, građevinarstvu, zaštiti životne sredine i lokalnom razvoju u Srbiji i regionu. Organizatori tako žele da stimulišu veće investiranje u ovim oblastima. 

Fokus Međunarodnih dana energetike i investicija biće na temama u oblasti energetike, finansiranja i građevinarstva, kao i na posebnoj vezi građevinarstva i energetike kroz energetsku efikasnost u zgradarstvu. Takođe, specifičan akcenat će biti i na najaktuelnijoj temi današnjice – borbi protiv klimatskih promena.

Organizatori najavljuju niz stručnih konferencija, radionica, okruglih stolova i prezentacija naprednih tehnologija. Program sadrži više od 20 stručnih skupova i vođenih B2B sastanaka, a očekuje se učešće više od 2.000 eksperata - predstavnika vlada, lokalnih samouprava, relevantnih međunarodnih i domaćih finansijskih i razvojnih institucija i organizacija, privrednih subjekata, medija u oblasti energetskog i građevinskog sektora i drugih gostiju.

 

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti