MachTеch&InnoTеch Expo u Sofiji ponovo će zabeležiti rast od 40%

Komentari: 0

Rast novih kompanija na predstojećoj izložbi alatnih mašina i instrumentalne opreme MachTеch&InnoTеch Expo 2017 u Bugarskoj, ponovo će dostići 40% u odnosu na izdanje iz 2016. godine.

Izložba se održava u Inter Ekspo Centru u Sofiji, а ove godine datumi su od 4. do 7. aprila.

Za 7. izdanje foruma priprema se učešće bugarskih proizvođača u odvojenoj dvorani, što je omogućeno zahvaljujući državnoj podršci i evropskom finansiranju.

Na događaju će učestvovati predstavništva vodećih svetskih proizvođača alatnih mašina za rezanje i obradu, industrijskih robota i sistema za automatizaciju kao što su: Bimeks Limitid (Yamazaki Mazak, Kawasaki Robotics, Okamoto, Zoller), FANUC Bugarska, Bulmakmetal (OKUMA), Teximp (Haas Automation, Matrsuura), Evromarket metal (Doosan Infracore Machine Tools), TRUMPF Bugarska (Trumpf Gruppe), Galika - podružnica Bugarska (INDEX/TRAUB, GF Machining Solutions), Aramet (Ermaksan), Nukon Bugarska (NUKON) i mnogi drugi.

U smeru instrumentalne opreme izdvajaju se imena Gjuring Bugarska (Guehring KG), Solteh (Hoffman GROUP, AMF, SWISS TOOLS), ТОМЕ (P. HORN, D`ANDREA, INNOTOOL), Hofman Konsult (EFFGEN LAPPORT). Od firmi za industrijske mreže i softver prisutne su SpaceCAD (Siemens PLM software, ZUKEN, Moldex 3D), Rapid Progres (ESPRIT CAD/CAM, DS SOLIDWORKS), Solteh (SIEMENS PLM), TehnoLogika (DELCAM, SOLIDWORKS).

I ove godine za vreme izložbe MachTech&InnoTech Expo organizovaće se i bilateralni sastanci između bugarskih i međunarodnih kompanija. Organizuju se uz sadejstvo Enterprise Europe Network i održaće se 6. aprila - www.b2match.eu.

Do sada su najavile učešće kompanije iz raznovrsnih oblasti poslovanja – od razrade sistema za vizuelnu inspekciju i rešenja za kompletnu obradu proizvodne informacije, preko proizvodnje industrijskih elektronskih komponenata, do robota za automatizaciju horizontalnih mašina za livenje pod pritiskom.

U 2016. godini. održano je skoro 90 sastanaka između kompanija iz Bugarske, Grčke, Mađarske, Hrvatske i Srbije.

Više podataka o izložbi možete da pronađete na www.machtech.bg/en

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti