MachTеch & InnoTеch Expo u Sofiji ponovo će zabeležiti rast od 40%

Komentari: 0

Rast novih kompanija na predstojećoj bugarskoj izložbi u sektoru mašinogradnje MachTеch & InnoTеch Expo dostići će rekordnih 40%.

Za vreme 7. izdanja od 4. do 7. aprila u Sofiji će biti predstavljeni bugarski i strani proizvođači i trgovci mašina za rezanje i obradu metala, prateće i instrumentalne opreme, elektronike i industrijske automatizacije.

Zakup izložbenih površina na specijalizovanom forumu, koji se afirmisao kao vodeći u grani, dostigao je 90%. Među bugarskim i stranim firmama učesnicama, 30% su proizvođači elektronike, prateće i instrumentalne opreme.

Rok za rano prijavljivanje uz preferencijalne cene učešća ističe 20. januara.

Iskoriste popust od 20% do 20. januara. 

I ove godine, za vreme MachTech & InnoTech Expo organizovaće se i bilateralni poslovni sastanci bugarskih i međunarodnih kompanija. Organizuju se uz sadejstvo Enterprise Europe Network i održaće se 6. aprila.

Trenutno, sfere poslovanja kompanija koje su najavile prisustvo su raznovrsne – od razrade sistema za vizuelnu inspekciju i rešenja za celovitu obradu proizvodne informacije, preko proizvodnje industrijskih elektronskih komponenata, do robota za automatizaciju horizontalnih mašina za livenje pod pritiskom. 2016. godine održano je skoro 90 sastanaka između kompanija iz Bugarske, Grčke, Mađarske, Hrvatske i Srbije.

Paralelno sa MachTech & InnoTech Expo održaće se 11. izdanje jedine izložbe u vodenom sektoru u zemlji Voda Sofija i omladinski inženjerski forum „Ja, inženjer“.

Izložba će se održati u Inter Ekspo Centru u Sofiji

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti