Javni poziv za inovacione projekte - Rok za prijavu 7. novembar

Komentari: 0

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja raspisalo je javni poziv za prijavu i učešće u realizaciji inovacionih projekata po Programu inovacione delatnosti utvrđenom za 2016. godinu.

Program se ostvaruje putem inovacionih projekata u čijoj realizaciji učestvuju razvojno-proizvodni centri kao registrovani subjekti inovacione delatnosti, odnosno pravna lica upisana u Registar inovacione delatnosti koji vodi Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Razvojno-proizvodni centri mogu konkurisati sa inovacionim projektima koji će doprineti realizaciji ciljeva programa inovacione delatnosti za 2016. godinu utvrđenih Uredbom Vlade, što znači da za rezultat moraju imati razvijen komercijalno verifikovan proizvod, odnosno stvaranje novih proizvoda, tehnologija, procesa i usluga, ili značajnu izmenu postojećih u skladu sa potrebama tržišta.

Po ovom javnom pozivu, razvojno-proizvodni centar može prijaviti samo jedan inovacioni projekat, koji traje do 12 meseci i realizuje se do kraja 2017. godine.

Maksimalna suma koja može biti odobrena iz budžetskih sredstava, bez obzira na ukupnu prijavljenu, odnosno utvrđenu cenu inovacionog projekta, iznosi 2 miliona dinara.

Rok za podnošenje prijava je 7. novembar 2016. godine.

Više detalja o uslovima konkursa i načinu prijavljivanja možete naći OVDE.

 

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti