IB-CADDYLive - Predstavljanje nove verzije SOLIDWORKS 2017 u Ljubljani

Komentari: 0

Predstavljanje nove verzije SOLIDWORKS 2017 u Ljubljani

(28. oktobar 2016 - Kolosej i Radison Blu Plaza hotel)

Tradicionalni skup predstavljanja nove verzije 3D CAD programa SOLIDWORKS je ove godine poseban. IB-CADDYlive skupu će prisustvoati g. Gian Paolo Bassi, izvršni direktor kompanije DS SOLIDWORKS a to je veoma velika čast za ceo region.

Preduzeće IB-CADDY d.o.o. ove godine skup IB-CADDYLive organizuje u centru Kolosej i hotelu Radisson Blu Plaza u Ljubljani.

Skup će biti održan u petak, 28. oktobra 2016.

Dodatne informacije i prijave su dostupne putem https://www.ib-caddy.com/live.

Glavni gost Gian Paolo Bassi govoriće o orjentaciji DS SOLIDWORKS u budućnosti. SOLIDWORKS, kao 3D CAD program za MS Windows okruženje, biće proširen modulima 3DEXPERIENCE (Conceptual Design, Industrial Design, Stree Engineer, ...) koji su instalirani na lokalnom računaru, dok su program i podaci u oblaku već dostupni. U narednih nekoliko godina biće predstavljen SOLIDWORKS XDesign, 3D CAD program koji će raditi u web-pretraživaču.

Sledeći poseban gost je Robert Hutter, evropski direktor kompanije Geometric, predstaviće CAMWorks program za generisanje CNC koda. To je prvi SOLIDWORKS Zlatni Partner za CAM, što znači da radi u okviru programa SolidWorks. Takođe će predstaviti novitet tj. CAMWorks Tolerance Based Machining koji uključuje tehnološke informacije (tolerancija, ...) postavljene u okruženju SOLIDWORKS sa funkcionalnošću DimXpert i Model Based Definition. Osim toga predstaviće i CAMWorks Virtual Machine koji koristi najnoviju tehnologiju za proveru ispravnosti G-koda mašine, direktno iz G-koda koji se koristi za CNC mašine.

Treći gost skupa biće Lidsay Graham koji će predstaviti inovacije kod 3D štampača Markforged. Ovi štampači kao osnovni materijal koriste najlon i Onyx, sa dodatkom staklenih vlakana, karbona ili kevlara, pa je čvrstoća odštampanih modela potpuno uporediva sa čvrstoćom aluminijuma, i istovremeno izdržava temperaturna opterećenja do 140°C.

U popodnevnim satima, nakon ručka, biće održane tematske prezentacije po oblastima:

· Simulacije (SOLIDWORKS Simulation, SOLIDWORKS Flow i SOLIDWORKS Plastics)

· SOLIDWORKS PDM 2017 (Novosti pri upravljanju sa SOLIDWORKS i drugom projektnom dokumentacijom u okru~enju SOLIDWORKS PDM 2017)

· SOLIDWORKS PCB Design / SOLIDWORKS Electrical (Elektronika - štampane ploče / Elektrotehnika - električne sheme, kablovski snopovi, ...)

· CAMWorks CNC, CAMWorks TBM, CAMWorks Virtual Machine (CAMWorks generisanje CNC koda, CAMWorks Tolerance Based Machining, CAMWorks Virtual Machine)

· SigmaNEST, SigmaTUBE, SigmaNEST 3D (generisanje NC koda za rezanje lima)

Učestvovanje je besplatno ali je potrebno da se unapred prijavite putem linka: https://www.ib-caddy.com/live.

Srdačno pozivamo ceo region na više nego zanimljivu prezentaciju!

Pridružite nam se.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti