Holmatro imenuje lokalnog prodajnog predstavnika u Jugoistočnoj Evropi

Komentari: 0

Stručnjaci za hidrauliku pod visokim pritiskom kompanije Holmatro, imenovali su lokalne prodajne predstavnike u Zagrebu u Republici Hrvatskoj, kako bi se više usmerili na tržište Jugoistočne Evrope kada je u pitanju industrijska oprema. S dolaskom predstavnika kompanije Holmatro, Josipom Omazićem, klijenti dobijaju pristup velikom broju visokopritisnih hidrauličkih, pneumatskih i mehaničkih alata.

Kompanija Holmatro, osnovana u Holandiji 1967. godine, projektuje, razvija, proizvodi i dostavlja hidrauličku opremu i sisteme koji se koriste za industrijsku primenu u celom svetu. Široki asortiman proizvoda uključuje hidraulične cilindre, alate za podizanje, ručne alate, hidraulične pumpe, komponente sistema, hidrauliku za stezanje i komplete za demontažu propelera koji su pogodni za razne industrijske primene, kao što je brodogradnja, teški transport, održavanje, petrohemija, offshore, izgradnja i instalacija, rudarstvo i građevinarstvo.

Osim ovih alata, Holmatro takođe nudi industrijske alate za rezanje koji su posebno projektovani za rezanje različitih materijala koji se uglavnom koriste kod reciklaže kablova, reciklaže vozila, reciklaže kućnih uređaja, te u različitim industrijama rušenja. I hidraulični livnički klinovi za industriju nodularnog livenog gvožđa za uklanjanje ulagača i podizača iz odlivaka brzo i sigurno, bez oštećenja samog odlivka, te s puno manje fizičkog napora.

Jednostavan pristup našim kvalitetnim i dugotrajnim hidrauličnim alatima

“Jugoistočna Evropa je od sada strateška regija za industrijske alate Holmatro” - kaže Ben van der Knaap, direktor Industrial equipment Holmatro. “Nudi ogroman potencijal rasta, jer nismo dovoljno vidljivi u toj regiji. Imenovanjem lokalnog prodajnog predstavnika, industrijskom tržištu Jugoistočne Evrope olakšava se pristup kvalitetnim i dugotrajnim alatima.” Josip Omazić, koji je prethodno bio prodajni predstavnik lokalnog distributera hidrauličnih alata, nastavlja: “Fokus kompanije Holmatro je uvek bio stvoriti rešenja usmerena na rezultate koji kombinuju rad s ekstremnim silama uz ekstremnu snagu i s mogućnošću kontrole, lakoćom upotrebe i sigurnošću. Za našu regiju, njihovi alati su velika prednost i verujem da će alati ispuniti očekivanja tržišta.”

O Holmatro grupi:

Holmatro je jedan od svetski vodećih proizvođača hidrauličke opreme za spašavanje, industrijske i taktičke primene. Holmatro proizvodi su poznati po njihovim izvanrednim performansama i inovativnoj tehnologiji.

Razvijaju i proizvode svoje alate unutar fabrike, s proizvodnim pogonima u Holandiji i SAD-u. Zajedno sa širokom mrežom dobavljača, i predstavništvima u Engleskoj, Poljskoj i Kini, te prodajnim predstavnicima u Nemačkoj, Hrvatskoj i Indiji. Holmatro prodaje i servisira opremu već skoro pola veka.

Saznajte više na www.holmatro.com


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti