Hexagon Manufacturing Intelligence pušta u promet nadograđenu verziju PC-DMIS softvera

Komentari: 0

USKORO novo štampano izdanje Časopisa Industrija

 

Hexagon Manufacturing Intelligence pušta u promet nadograđenu verziju PC-DMIS softvera

PC-DMIS 2016 nastavlja da postavlja standarde za softverske programe za merenja u svakoj primeni

Hexagon Manufacturing Intelligence je lansirao PC-DMIS 2016, najnovije izdanje najpopularnijeg softvera za merenja na svetu. Ovim izdanjem se uvode novi alati i tehnologije za pomoć korisnicima merne opreme u prikupljanju, oceni, upravljanju i prezentaciji primenljivih proizvodnih informacija na efektivnije načine, ostvarujući time maksimalnu vrednost za svakog proizvođača. 

PC-DMIS 2016 nudi poboljšanje sveopšteg učinka i značajno unapređene strategije merenja i složenih inspekcijskih zadataka. Poboljšani CAD i grafika pomažu korisnicima da u potpunosti iskoriste ugrađeni GD&T, nudeći generisanje rutine inspekcije jednim klikom i dodatnu funkciju validacije kojom se inspektor obaveštava o mogućim problemima na modelu - pre nego što oni prerastu u stvarne probleme u procesu merenja.

Nova alatka za sečenje preseka (Section Cut Tool) je idealna za primenu u tankozidnim materijalima, aeronautici i medicini, odnosno svuda gde je potrebno brzo i pouzdano merenje površina na osnovu fiksnih odnosa poprečnih preseka prema koordinatnom sistemu...

Ceo tekst pročitajte u novom štampanom izdanju Časopisa Industrija.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti