ČETVRTA MEĐUNARODNA PRIVREDNA IZLOŽBA "EKSPO – RUSIJA SRBIJA 2017" I ČETVRTI BEOGRADSKI POSLOVNI FORUM

Komentari: 0

15. - 17. mart 2017, 12:00 časova, hotel „Metropol Palace“, Beograd

Na izložbi će učestvovati predstavnici 200 velikih, srednjih i malih preduzeća iz Srbije i drugih zemalja jugoistočne Evrope, i 20 regiona Rusije.

Cilj ove manifestacije je dalje intenziviranje ekonomskih odnosa između Rusije i Srbije u kontekstu Sporazuma o slobodnoj trgovini između dve zemlje, kao i unapređenje privredne saradnje sa drugim zemljama regiona.

Na "Ekspo Rusija Srbija 2017" biće zastupljene kompanije iz sektora energetike i tehnologije za uštedu energije, prehrambene proizvodnje, rudarstva, mašinogradnje i metalurgije, saobraćaja, građevinarstva, visokotehnoloških i inovativnih oblasti, bankarstva, telekomunikacija, medicine, obrazovanja i turizma dok će posebno mesto biti rezervisano za predstavljanje robe široke potrošnje.

Održavanje manifestacije pratiće veliki broj okruglih stolova, prezentacija ruskih i srpskih kompanija i sastanaka učesnika sa predstavnicima ministarstava kao i bilateralni B2B susreti privrednika.

U toku izložbe 16. marta biće održana diskusija na temu "Razvoj političke i ekonomske saradnje u cilju uspešne realizacije zajedničkih projekata od balkanskog regiona i opštevropskog značaja" kao i konferencija "Slobodne zone i industrijski parkovi budućnosti" koju vodi Dragan Kostić, predsednik grupe Slobodnih zona Srbije, uz učešće Milana Ristića, direktora Slobodnih zona pri Ministarstvu finansija RS i predstavnika globalne organizacije Slobodnih zona.

PKS - Regionalna privredna komora Kruševac organizuje i zajednički nastup privrednika Rasinskog okruga na izložbi.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti