Časopis Industrija - Sajam Energetike i Ecofair 2016.

Komentari: 0

Časopis Industrija se sa svojim štandom nalazi kao i svake godine na Sajmu Energetike i Ekologije. Sajam se održava od 12.10. do 14.10.2016. godine. Posetite nas još danas na našem štandu na Beogradskom sajmu u hali 1.

Sajam energetike, svakako najveći i najreprezentativniji godišnji regionalni skup kompanija, korporacija, preduzeća, institucija i profesionalaca u gotovo svim energetskim i pratećim sektorima,i Sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa, koji se svojim principima obraća svim faktorima koji u ovoj oblasti imaju uticaj, ne samo privredi nego i edukativnoj i medijskoj sferi i civilnom sektoru - imaju izrazito integrativan, izrazito privredni i izrazito liderski značaj. 

Zbog toga su ovi sajmovi, kao jedinstvene privredno-edukativne manifestacije, s pravom i na osnovu iskustva ispunile očekivanja i na konkretnom, interaktivnom i operativnom nivou povezale najmanje 200 direktnih i indirektnih izlagača iz zemlje i inostranstva (od kojih je četvrtina inostranih, iz dvadesetak zemalja) i oko 7 000 domaćih i inostranih poslovnih posetilaca.

 

Izvor: Časopis Industrija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti