BELGRADE VENTURE FORUM

Komentari: 0

5 - 7. decembar 2016. godine, hotel Crowne Plaza, Beograd
Svečano otvaranje: 5. decembar 2016. godine, 12:00 sati, hotel Crowne Plaza

Belgrade Venture Forum, najveći forum investicija, inovacija i preduzetništva na Balkanu, održava se petu godinu za redom. Svoje ideje na Forumu, koji se organizuje uz podršku PKS, predstaviće 35 inovativnih preduzetnika iz deset zemalja pred više od 50 investitora, koji upravljaju fondovima vrednim više od milijardu evra i spremni su da investiraju od 25.000 do više miliona evra po kompaniji.

Na svečanom otvaranju, učesnicima Foruma obratiće se:

• Ana Brnabić, ministarka državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Srbije

• Kajl Skat, ambasador SAD u Srbiji,

• Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije,

• Željko Vujinović, generalni direktor kompanije Microsoft u Srbiji.

Više od 500 učesnika imaće priliku da se povežu sa međunarodnim partnerima, da se upoznaju sa inovacijama, tržišnim i tehnološkim trendovima, da čuju iskustva drugih i korisne primere dobre prakse. Tokom ove velike međunarodne konferencije o preduzetništvu, investicijama i novim tehnologijama, najbolji svetski preduzetnici i korporativni lideri podeliće svoja razmišljanja i iskustva.

Neki od najistaknutijih su: Stiv Džilings, preduzetnik koji je u karijeri izgradio osam multinacionalnih kompanija, Stiven Koltai, nekadašnji savetnik za preduzetništvo američke državne sekretarke Hilari Klinton, učesnik u spajanju velikih korporacija i razvijanju inovacija unutar globalnih kompanija, Aleks Konkoni, tehnološki direktor kompanije Frog, jedne od tri najbolje dizajn kompanije na svetu, koja takođe poseduje i tehnološki ogranak FrogVentures, Danijela Vejnblat, Njujorčanka koja ima kompaniju u Srbiji, a čije usluge je koristio Međunarodni olimpijski komitet za regrutovanje volontera za Igre u Riju, Momčil Elenkov, globalni menadžer za telekomunikacione partnere u kompaniji Viber.

Spisak govornika i tema, kratak video i kompletan sadržaj foruma dostupan je na sajtu Belgrade Venture Foruma 

www. belgradeventureforum.org

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti