BAU – sajam građevinarstva i arhitekture - 16. - 21. januar 2017. - Minhen

Komentari: 0

Mesto okupljanja celokupne građevinske branše
 

Svake dve godine u Minhenu se održava sajam BAU - vodeći svetski sajam arhitekture, materijala i sistema. Sajam postavlja standarde, daje smernice za budućnost i okuplja sve relevantne činioce građevinske industrije iz celog sveta.

Na njemu se prezentuju arhitektura, materijali i sistemi koji se aktuelno koriste u stanogradnji, izgradnji industrijskih i komercijalnih objekata, kao i za unutrašne opremanje.

BAU se obraća svima onima koji su uključeni u planiranje i projektovanje, gradnju i stvaranje u građevinarstvu, dakle, inžinjerima, arhitektama, projektantima, investitorima, kao i građevinskim zanatlijama, trgovcima i preduzetnicima. U središtu njihovog interesovanja su nove tehnike i tehnologije, novi materijali i nove mogućnosti gradnje koje su primenljive u praksi.

Predstojeći sajam BAU 2017 imaće u fokusu četiri vodeće teme koje su veoma bitne za budućnost građevinarstva:

 inteligentne fasade

 digitalno projektovanje, građenje i upravljanje

 umrežene zgrade

 gradnja & stanovanje 2020

Mnogi izlagači će svoj nastup prilagoditi i usmeriti upravo prema tim temama i ponuditi svoja rešenja. U specijalizovanim sajamskim forumima opet, biće razmatrane i diskutovane spomenute teme iz raznih aspekata, a u specijalnim izložbama posetiocima će sve biti uživo prikazano putem primer proizvoda i projekata.

Pri kraju, u tematskom smislu, sajam zaokružuje inspirativan događaj, sada već tradicionalna, tzv. „Duga noć arhitekture“. Drugim rečima, na ovom sajmu posetioci imaju priliku da dožive budućnost građevinarstva!

Ključne činjenice poslednjeg sajma:

• 180.000 m² izlagačke površine

• više od 250.000 posetilaca iz 156 zemalja

• više od 2.000 izlagača iz 42 zemlje

• 1.282 novinara

• 335 izlaganja u okviru stručnog programa

• 32 tematski specifična obilaska sajma

Za više informacija posetite link: www.bau-muenchen.com 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti